دکوراسیون, همه مقالات

جدیدترین ایده های نورپردازی با چراغ خطی

نکات معماری و نیازهای کاربر با چراغ‌ خطی

چراغ خطی (Linear Lighting) به نوع خاصی از نورپردازی گفته می‌شود که به‌طور سنتی از چراغ‌های باریک با نوارهای LED برای ایجاد روشنایی پیوسته خطی استفاده می‌کند. از این مدل روشنایی در دکوراسیون داخلی و معماری‌های مدرن استقبال فراوانی شده است. امروزه این چراغ‌های خطی اغلب با انواع چراغ‌های نورافکن ترکیب می‌شوند که برای نورپردازی عمومی و نورپردازی یک قسمت مشخص مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در واقع، اصطلاحات روشنایی خطی و نورپردازی پروفیل را می‌توان به‌جای هم استفاده کرد، زیرا اساساً به یک روش کار می‌کنند. در ادامه این مقاله، بهترین روش‌ها برای ترکیب نور خطی و استفاده از ساختارهای به‌روز در طراحی شما ارائه شده است.

ساختارهای نور LED با کیفیت بالا امکان استفاده از لامپ‌هایی با توزیع نور متفاوت را فراهم می‌کنند. چراغ‌ها باید هم به‌صورت خطی و هم به‌عنوان چراغ‌های گوشه‌ای در دسترس باشند تا جلوه‌های روشنایی یکپارچه و پیوسته‌ای ایجاد کرده و ظاهر بصری جذابی را در گوشه‌ها و هندسه‌های مستطیلی به نمایش بگذارند.

 

 

مزایا و کاربرد های روشنایی خطی

چراغ خطی یا  همان لاین نوری، علاوه بر مصرف متناسب و به‌صرفه، جلوه‌ای ساده و مینیمال را به فضا می‌دهند و همچنین دارای راندمان و طول عمر بالا نیز می‌باشد.

نورپردازی خطی مزایای فراوانی برای پروژه‌های داخلی دارد؛ با چراغ خطی می‌توان معماری و طراحی‌های خلاقانه را با استفاده از افکت‌های نور مستقیم و غیرمستقیم پیاده‌سازی کرد. همچنین امکان انتخاب رنگ‌های مختلف می‌تواند تأثیر بصری به فضا را بیافزاید و فضا را پویا و جذاب کند. به طور کلی، روشنایی خطی یک راه حل جامع برای تمام نیازهای نوری فضای داخلی محسوب می‌شود. این مدل از نورپردازی، مناسب نصب در فضاهای محدود و کوچک می‌باشد.

 

نکات نورپردازی در فروشگاه با چراغ خطی

نورپردازی در فروشگاه‌ها بسیار مهم است، چراکه کیفیت نورپردازی از نظر روان‌شناسی نیز تأثیر زیادی در خرید و روحیه مشتری دارد. چراغ‌هایی که برای روشنایی فروشگاه انتخاب می‌شوند باید علاوه بر داشتن کیفیت و نور کافی، ساده باشند و تمرکز بالایی را بر اجناس و ویترین‌ها قرار دهند.

 

بیشتر بدانید: نکات روشنایی مراکز تجاری و فروشگاه‌ ها

 

نکات نورپردازی نمای ساختمان با چراغ خطی

 

در طراحی ساختمان‌ها نیز، نورپردازی خطی می‌تواند تأثیرات زیبایی ایجاد کرده و جلوه‌ای خاص به معماری دهند. یکی از چراغ‌هایی که می‌توان در نمای ساختمان‌ها برای زیبایی بیشتر استفاده کرد، لاین‌های نوری هستند. ترکیب سنگ‌های نورانی و چراغ‌های دکوراتیو در کنار چراغ‌های خطی، زیبایی چشم‌گیری ایجاد می‌کنند. برای نورپردازی نمای ساختمان با چراغ‌های خطی، باید از نوع حفاظت‌دار این چراغ‌ها، یا همان چراغ‌های با درجه حفاظت IP، استفاده شود.

 

نورپردازی داخلی با چراغ های خطی

 

به طور کلی، نور گرم که به طور طبیعی به نور روز اشاره دارد، برای دکوراسیون داخلی مناسب است. استفاده از چراغ‌های خطی روی دیوارها نه‌تنها برای نورپردازی محیط، بلکه برای ایجاد اثرات دکوراتیو نیز بسیار مؤثر است. همچنین، نورهای مخفی خطی در فضاهایی مانند نشیمن، آشپزخانه‌ها، قاب‌های عکاسی و سقف‌ها گزینه‌ای مناسب برای دکور هستند.

 

ایده های نورپردازی محیط اداری با چراغ های خطی

چراغ های خطی با نور سفید مناسب برای روشنایی محیط‌های صنعتی و اداری هستند.

انواع چراغ‌ های خطی

چراغ‌های خطی در انواع مختلفی تولید می‌شوند که شامل چراغ‌های LED، معلق، توکار، روکار و ضد آب هستند. هرکدام از این انواع ویژگی‌های خاص خود را دارند؛ برای مثال، چراغ‌های LED مصرف انرژی پایین و عمر طولانی دارند، چراغ‌های معلق برای فضاهای بزرگ مناسب هستند و چراغ‌های توکار و روکار به ترتیب برای نصب در سقف یا دیوارها به کار می‌روند. همچنین، چراغ‌های ضد آب برای محیط‌های مرطوب و فضاهای بیرونی طراحی شده‌اند. انتخاب نوع مناسب به نیاز و ویژگی‌های محیط بستگی دارد. در ادامه به بررسی چندمورد آن‌ها می‌پردازیم.

 

1. چراغ‌ های خطی توکار

چراغ‌های خطی توکار به دو صورت فریم دار وبدون فریم که بدون لبه هستند، موجود می‌باشند. به طور کلی چراغ‌های خطی در بسیاری از مکان‌ها مانند سالن‌های همایش، فضاهای شهری و تجاری، نمایشگاه‌ها به عنوان منبع نور اصلی استفاده می‌شود. لاین نوری توکار، نوعی لاین نوری است که به صورت مستقیم در سقف ساختمان نصب می‌شود. این نوع نورپردازی برای فضاهای داخلی ساختمان، به ویژه فضاهایی با ارتفاع پایین مانند اتاق‌های کوچک نیز کاربرد دارد.چراغ خطی

2. چراغ‌های خطی روکار

چراغ خطی روکار به دوصورت آویز و سقفی در بازار موجود می‌باشد. از آن‌ها می‌توان در محیط‌های اداری مانند بانک‌ها، دانشگاه‌ها، مراکز خصوصی، دولتی و یا مراکز تجاری مانند پاساژها و فروشگاه‌های بزرگ و کوچک به کار برد. با استفاده از این چراغ‌ها می‌توان به فضاهای مورد نظر ظاهر بصری لوکس و مدرن بخشید و نور‌پردازی محیطی را به بهترین نحو طراحی کرد.

 

چراغ خطی در مهسازان

 

تفاوت نصب چراغ خطی توکار و روکار

چراغ خطی یکی از انواع روشنایی مدرن است که در نورپردازی معماری و فضاسازی داخلی استفاده می‌شود. تفاوت اصلی این دو چراغ در نحوه نصب آن‌ها است. چراغ خطی توکار به صورت مستقیم در سقف نصب می‌شود که قسمتی از چراغ قابل‌مشاهده نیست، در حالی که چراغ خطی روکار پس از نصب، کاملا داخل سقف قرار نمی‌گیرد و کل دستگاه چراغ قابل رویت است. جهت کسب اطلاعات بیشتر، به مقاله جامع بررسی تفاوت های چراغ روکار و توکار مراجعه فرمایید.

مانند یک متخصص با نورپردازی خطی فضا را روشن کنید.

 

بزرگترین تولید کننده چراغ های LED در ایران- مه‌سازان

مطالب مرتبط

دیدگاهی در مورد “جدیدترین ایده های نورپردازی با چراغ خطی

  1. زهرا گفت:

    چراغ خطی با کیفیت رو از کجا میتونیم تهیه کنیم؟

    1. کارشناس تولید محتوا گفت:

      سلام وقت بخیر خسته نباشید
      شما میتوانید برای مشاهده محصولات کلیک کنید
      پس از انتخاب میتوانید برای سفارش تماس حاصل فرمایید یا فرم در صفحه تماس با ما را تکمیل کنید

  2. محمد امین گفت:

    سلام وقت بخیر خسته نباشید
    چقدر محتوای جذاب و کاربردی
    لذت بردم
    کمک کرد بهم برای ساختمونم که چه حرکتی بزنم برای نصب و… چراغ های خطی
    موفق باشید

    1. کارشناس تولید محتوا گفت:

      سلام وقت بخیر
      خوشحالیم که کاربردی بوده برای شما و استفاده کرده اید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *