همه مقالات

چراغ خیابانی هوشمند

چراغ خیابانی هوشمند

چراغ خیابانی هوشمند چیست؟

چراغ های خیابانی هوشمند یکی از جنبه های زیرساختی اصلی یک شهر است: به طور دقیق تر، عامل کلیدی روشنایی شهر هوشمند آینده است. در واقع، این چراغ ها به گونه ای طراحی شده اند که جزء ضروری مدیریت شهر هوشمند باشند.
چرا؟ بیایید وسایل روشنایی خیابان را در گره‌های زیرساخت شبکه تصور کنیم، جایی که آنها می‌توانند با دستگاه‌ها و حسگرهای مختلف برای ارائه خدمات هوشمند  تعامل داشته باشند و مفهوم روشنایی خیابانی هوشمند و متصل را ایجاد کنند.
چراغ های خیابانی هوشمند با پیروی از پارادایم اینترنت اشیا  می‌توانند اطلاعات را به دست آورند و انتقال دهند، بنابراین روشنایی شهری هوشمند ایجاد می‌کنند.

 

چرا باید از چراغ خیابانی هوشمند استفاده کنیم؟

امروزه با فناوری روشنایی هوشمند، وسایل روشنایی عمومی علاوه بر نقش سنتی نورپردازی، خدمات بسیار دیگری را نیز ارائه می دهند:

1-صرفه جویی بیشتر در انرژی

یکی از اولین و مهم ترین مزیت های روشنایی هوشمند خیابان قطعا صرفه جویی در مصرف انرژی است. به لطف سیستم‌های کنترل روشنایی هوشمند (مدیریت انتشار نور فقط در مکان‌ها و مواقع ضروری)، صرفه‌جویی قابل‌توجهی وجود دارد. با سیستم های تنظیم شار، می توان سناریوهای روشنایی شخصی سازی شده ایجاد کرد و اتلاف انرژی زیادی را کاهش داد. در واقع امروزه مصرف برق در روشنایی عمومی درصد قابل توجهی از کل هزینه ها را تشکیل می دهد. به همین دلیل همه شهرداری های دنیا به سمت ایجاد روشنایی هوشمند خیابان ها حرکت می کنند. با تنظیم شار نور، سطوح روشنایی خیابان به طور خودکار با توجه به نیاز تغییر می کند. بنابراین، این بدان معنی است که خروجی لومن بسته به زمان روز یا نیازهای خاص افزایش یا کاهش می یابد.

2-مدیریت آسان

با ایجاد یک سیستم روشنایی هوشمند خیابان، امکان مدیریت سیستم از راه دور، نظارت بر آن و عمل در زمان واقعی وجود خواهد داشت.

3-سازگاری بیشتر با محیط زیست

ایجاد یک سیستم روشنایی عمومی هوشمند به معنای کمک به محیط زیست و کاهش انتشار CO2 است. فناوری  LED علاوه بر داشتن چرخه عمر طولانی‌تر، نسبت به چراغ‌های سنتی انرژی کمتری مصرف می‌کند و در نتیجه انتشار دی اکسید کربن را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. همه نمی دانند که میزان زیادی از انتشار دی اکسید کربن ناشی از مصرف انرژی است. فقط به این واقعیت فکر کنید که LED ها در مقایسه با لامپ های سنتی تا 90 درصد صرفه جویی می کنند و طول عمر آنها تا 20 برابر بیشتر است.

دیدگاه اقتصادی به این موضوع: تأثیرات مثبتی که  چراغ‌‌های خیابانی با تکنولوژی‌ های جدید دارند، برای کاهش مصرف انرژی و صرفه‌ جویی در هزینه‌ ها می‌‌توان اشاره کرد.

در بلند مدت با توجه به کاهش هزینه ‌های نگهداری و تعمیرات، هزینه بالای خرید و نصب را می‌توان فراموش کرد.

دیدگاه زیست محیطی: با توجه به تأثیرات منفی تولید گازهای گلخانه ‌ای توسط لامپ‌ های هالوژن و سدیم، تغییر به چراغ‌ های خیابانی با لامپ LED و حتی چراغ‌ های هوشمند می ‌تواند تأثیرات نامطلوب آنان را کاهش داد.

دیدگاه تکنولوژیک: تکنولوژی در حال پیشرفت است و با توجه به نیازهای مداوم به نورپردازی در خیابان‌ ها، انتظار می ‌رود که در آینده تکنولوژی چراغ‌ های خیابانی هوشمند بازدیدهای بیشتری را خواهد داشت.

مشخصات چراغ خیابانی مه سازان:

  1. بدنه از جنس آلومینیوم دایکست
  2. بهره نوری 140-170لومن بر وات
  3. دارای سنسور حرکتی کنترلر هوشمند
  4. توان : 30تا300 وات
  5. 100,000ساعت صرفه جویی در هزینه تعمیر و نگهداری

این چراغ کاملا ایرانی توسط متخصصان داخلی با بهترین متریال های روز دنیا ساخته شده است. شما می توانید برای مشاهده ی دیگر محصولات مه سازان به صفحه محصولات سایت سر بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *